Kerst spreuken

Kerstwensen zijn boodschappen van goede wil en geluk die tijdens de feestdagen worden uitgewisseld. Vaak worden ze in toegevoegd aan een kerstkaart of kerstpakket. Ze kunnen in veel vormen voorkomen. Of je nu een kerst spreuk naar vrienden en familie stuurt of ze opneemt in een relatiegeschenk of kaart, kerstwensen zijn een goede manier om geluk te verspreiden en waardering te tonen.
Er zijn verschillende soorten kerstwensen die u naar uw dierbaren, collega's of zakenrelaties kunt sturen. Hier zijn enkele voorbeeld van verschillende soorten kerst spreuken:

Religieuze kerst spreuken

Als je wensen stuurt naar iemand die Kerstmis viert als een religieuze feestdag, wil je misschien hier de focus wat meer op leggen dan normaal. Dit kan al heel gemakkelijk door bijvoorbeeld de kerst spreuk “gezegend kerstfeest” aan de boodschap toe te voegen. 

Algemene kerst spreuken

Deze soort spreuken worden het meeste gebruikt. Dit komt omdat je soms niet weet hoe religieus de ontvangers van de kerstkaart zijn. Je kunt deze manier ook gebruiken wanneer je wat algemener wilt zijn of wanneer je de kaart naar meerdere, verschillende mensen wilt sturen. Soorten van algemene kerst spreuken zijn: “ik wens je fijne feestdagen toe”, “alle goeds voor het aankomende jaar” of “beste wensen aan iedereen!”

Nog een kerstidee nodig? Bekijk dan De betovering van kerstdecoraties

Zakelijke kerst spreuken

Deze variant is ideaal voor bedrijven die graag hun waardering naar de werknemers of relatiepartners wilt uiten. Met deze wensen zorg je evengoed voor een professionele uitstraling. Een voorbeeld van zo'n spreuk kan zijn: “(bedrijfsnaam) wenst u een voorspoedig jaar” In de kerstwens is het ook mogelijk om een partnerbedrijf te bedanken voor de fijne samenwerking bijvoorbeeld. Het opnemen van een kerst spreuk in een relatiegeschenk of kaartje kan helpen om de relatie met klanten en opdrachtgevers te versterken. Het laat zien dat je het bedrijf of de organisatie waardeert en hun loyaliteit op prijs stelt. 

Uiteraard dienen kerst spreuken ook om dierbaren fijne feestdagen toe te wensen. Tegenwoordig kun je er ook voor kiezen om een digitale kerstwens of kerst spreuk te sturen. Deze manier is vooral handig wanneer je naar een grote hoeveelheid aantal mensen dezelfde kerstwens wilt sturen.

Met deze kerst spreuken zorg jij voor een persoonlijk geschenk.

Alle blogcategorieën
Inspiratie Inspiratie Kerstpakket Kerstpakket Eindejaarsgeschenk Eindejaarsgeschenk Kerst ideeën Kerst ideeën
Meest gelezen