Juridische informatie

De inhoud van deze website mag niet worden beschouwd als professioneel advies of als vervanging van professioneel advies. Als u specifieke vragen heeft over een bepaald onderwerp, raden we u aan om professioneel advies in te winnen voordat u actie onderneemt. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico en we nemen geen verantwoordelijkheid voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze informatie.

We behouden ons ook het recht voor om op elk moment en zonder kennisgeving de inhoud van deze website te wijzigen of te verwijderen. We kunnen niet garanderen dat deze website te allen tijde beschikbaar zal zijn en we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele onderbrekingen of storingen in de toegang tot deze website. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die via links op deze website beschikbaar zijn.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website, waaronder teksten, afbeeldingen, logo's en andere materialen, berusten bij ons of onze licentiegevers. Het is niet toegestaan om deze website of delen daarvan te kopiëren, te verspreiden of op enige andere wijze te verveelvoudigen zonder onze voorafgaande toestemming.

Als u vragen heeft over deze disclaimer of over het gebruik van deze website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.